Raf Danışmanlık

Raf Danışmanlık

Raf Danışmanlık, rafların nerede kullanıldığı ve hangi amaç için kullanıldığı fark etmeksizin oldukça önemli bir işlemdir.  Raf Danışmanlık düzenli yapılmadığı takdirde ortaya büyük sorunlar çıkabilir. Bu sorunlar arasında en önemlisi can kaybı, yaralanma ve sakatlanmadır. Personelin can sağlığını korumak ve iş güvenliğini sağlamak için  Raf Danışmanlıknın düzenli olarak yapılması tavsiye edilir. Uzman kadromuz ile yaptığımız raf bakım hizmetleri oldukça kapsamlıdır ve her model raf için özel ve titiz bakım metotlarımız bulunur. 

Raf Danışmanlık Hizmetinin Önemi

Raf sistemlerinde bakım ve onarım en önemli aşamalardan biridir. Firmamızın sunduğu raf bakım ve muayene işlemlerinde son derece titiz bir işçilik söz konusudur. Raf bakımlarının düzenli olarak yapılması hem hayati önem taşır hem de maddi zararları önler. Bu neden ile de birçok işletmenin özellikle depo, ambar ve destek bölmelerinde kullandıkları rafların bakımını titizlik ile yaptırmaları gerekir.  Raf Danışmanlık yapılmadığı zaman ortaya birçok sorun çıkabilir. Bu sorunları engellemek için ise Raf Danışmanlık  hizmetinin alınması  gerekir. 

Raf Danışmanlık Nasıl Yapılır?

Raf Danışmanlıknın yapılması, rafın türüne, modeline, ağırlığına ve daha birçok farklı unsura göre özel olarak belirlenir.  Raf Danışmanlık yapılırken rafların birleşim noktaları başta olmak üzere her noktaları titizlik ile incelenir. İnceleme sonucunda değiştirilmesi gereken parçalar ve onarılması gereken bölgeler belirlenerek bu sefer onarım ve bakım süreci başlatılır. Uzmanlarımız tarafından yapılan raf bakım süreci oldukça profesyonel ve kaliteli bir hizmeti içerisinde barındırır.  Raf Danışmanlık yapmak aksatılmaması gereken bir konudur. 

Raf Danışmanlık Yapılmadığında Ne Olur? 

Raf Danışmanlıknın yapılmadığı durumlarda ortaya çıkan sorunların ölçeği büyük olabilir. Can kaybı ve mal kaybının yanı sıra emek ve zaman kaybı da yaşanır. Bu sorunları yaşamamak için  Raf Danışmanlıknın düzenli olarak gerçekleştirilmesi gerekir. Rafların kat sınırlaması, yük sınırlaması ve bunlara benzer diğer sınırlandırmaları bulunur. Kapasite aşımı yapıldığında ya da fazla yükleme olduğunda raflarda hasarlar oluşmaya başlar. Bakım yapılmadığı zaman ise bu hasarlar büyüyerek birçok soruna neden olabilir. 

Raf Danışmanlıknın Avantajları Nelerdir?

Raf Danışmanlık yapılmasının birçok avantajı bulunur. Öncelikle bu bölgede çalışan personelin can güvenliğinin sağlanması en büyük avantaj olarak kabul edilebilir.  Raf Danışmanlıknın diğer avantajları ise maddidir. Tamamen hasar gören bir raf sistemi yerine düzenli olarak bakımı yapılan raflar daha az maliyetlidir.  Raf Danışmanlık düzenli yapıldığı zaman kullanım ömürleri de uzayarak sürdürülebilir bir kullanıcı deneyimi sağlanır. 

 

PROJELERİMİZLE İLGİLİ İHTİYAÇLARINIZ İÇİN