Otomatik Depolama Hakkında

Otomatik Depolama

Otomatik raf sistemleri, akıllı raf sistemleri ve Otomatik Depolama firmamızda yer alan hizmetler arasında bulunur. Otomatik Depolama özellikle aktif olarak kullanılan depolarda ve çok ürünün yer aldığı mağaza içi sistemlerde sık sık tercih edilir. Otomatik Depolamanin kullanılması zamanı daha verimli kullanmaya ve işletme içerisinde görev dağılımını daha iyi yapmaya da destek olur. Otomatik Depolama kullanan işletmeler ayrıca ideal düzene hızlıca alışarak maddi olarak da tasarruf yapabilir. İş gücünün azalması ile paralel olarak maliyetlerde de düşüş yaşanır. Bu durum ise işletmenin, kar payını daha verimli ve çok yönlü kullanmasına neden olur. Otomatik Depolamanin birçok avantajı vardır.  

Yeni Nesil Otomatik Depolama

Otomatik Depolama kullanan işletmeler dolaylı yoldan birçok avantaj ve kâr elde ederler. Raf sistemlerinin akıllı hale getirilmesi, işçi sayısının azaltılabileceği anlamına gelir. Otomatik ve akıllı raf sistemleri ile işletmeler, personellerinin tüm motivasyon ve güçlerini daha iyi alanlarda kullanabilir. Böylelikle iş paylaşımı ve görev dağılımı gibi aşamalarda Otomatik Depolama kullanan işletmeler daha profesyonel yönetim sağlarlar. Bu değişiklik ise işletmenin işlerini olumlu yönde etkilemeye ve performans gücünü arttırmaya yarar.  

Yüksek Altyapı Desteği Sunan Raflar  

Otomatik Depolama, yüksek teknoloji kullanılarak üretilen bir sistemdir. Pek çok sektör ile entegreli olarak kullanılabilir. Otomatik Depolama özellikle ilaç ve ecza depoları için sık sık tavsiye edilen bir sistemdir. Bunun nedeni ise robotik raflara yerleştirilen ürünlerin daha sistematik bir dizilime sahip olmasıdır. Yüksek altyapı desteği sunan robotik raflar ile bir ürünü bulmak, yerleştirilen bir kutuya erişmek ve depo içi sınıflandırmayı yapmak daha kolaydır. Bu ve bunlara benzer nedenlerden dolayı bu raflar daha sık tercih edilir.  

Otomatik Raf Sistemleri  

Otomatik raf sistemlerinin kullanılması uzun zamandır var olan bir hizmettir. Firma olarak en kaliteli ve çözüm odaklı raf sistemlerini müşterilerimize sunmak için çalışıyoruz. Otomatik raf sistemleri ile insan gücünü azaltıyor ve robotik sistemleri devreye sokuyoruz. Böylelikle işlemler daha kısa sürüyor ve maliyetlerde de azalma yaşanıyor. Profesyonel raf sistemine ihtiyacı olan işletmeler, firmamızda yer alan uzmanlarımız ile ön görüşme yapabilir. Her işletmenin deposu farklı amaçlar doğrultusunda hazırlanır. Bu amaçlara göre de depo türü ve depo çeşitleri belirlenir. Deponun büyüklüğü, genişliği ve havalandırması gibi özellikler ürüne göre belirlenir. Otomatik Depolama tüm depolar ve sektörler için kullanıma uygundur.  

PROJELERİMİZLE İLGİLİ İHTİYAÇLARINIZ İÇİN