Depo Sistemleri Firmaları

Depo Sistemleri 

Depo sistemleri küçük, orta ve büyük ölçekli şirketlere depolama hizmetleri sağlayan şirketlerin çalışmalıdır. İhtiyaca yönelik depo sistemi oluşturulmasının yanı sıra yeniden tasarım yapılması ve bakım onarım süreçlerinden de otomatik raf sistemleri üzerine özel çalışmalar yapan firmalar sorumludur. Depo sistemleri firmaları kendi belirleyecekleri stratejiler doğrultusunda isterlerse depo sistemlerine dahil tüm işleri yapabilirler. 

İsterlerse kategorilere göre işlemlerini ayırabilir veya kısıtlayabilirler. Depo raf firmaları diledikleri takdirde sadece üretici olarak ya da sadece satıcı olarak da sistem içerisinde bulunabilir, aynı zamanda sadece ihtiyaca yönelik depo raf ve depo sistemleri tasarısı yaparak da sürece dahil olmaları ve hizmet vermeleri mümkündür. Depo sistemi şirketlerinin her biri farklı kalite ve deneyim sunulan geniş bir yelpazeye sahiptir.

Endüstriyel Raf Ne İş Yapar? 

Endüstriyel raf şirketlerinin işlerine bağlı olarak sorumluluk ve yükümlülükleri belirlenir. Depo sistemleri firmalarının yaptığı işler arasında tasarım raf sistemi oluşturma, siparişe göre hareket etme gibi unsurlar yer alabilir. Şirketin çalışma prensipleri ve stratejisine bağlı olarak yapılacak olan işler belirlenir, işlere bağlı olarak ise yeni teklifler alınır ve anlaşmalar yapılır. Depo sistemleri firmaları farklı kanallarda çalışmalarını yürütebilir.

Depo raf sistemleri, firmaları bütüncül hizmet vermeyi tercih etmektedir. Bütüncül hizmet arasında şunlar yer alır:

  • Müşteri ihtiyaçlarının giderilmesi, 
  • Müşteri iletişiminin kurulması, 
  • Tasarımın yapılması, 
  • Satış işlemlerinin gerçekleşmesi, 
  • Özel isteklerin ve proje bazlı ihtiyaçlar için çözüm bulunması,
  • Gerekli noktalarda eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermesi,
  • İnceleme ve ön ve son testleri gerçekleştirilmesi.

 

Depo Raf Sistemi Firması Nasıl Seçilir?

Depo raf sistemleri için firma seçimi esnasında bazı kriterler belirlenmelidir. Depo raf sistemleri için firma seçimi yaparken dikkate alınabilecek olan faktörler şu şekilde sıralanabilir:

  • Firmanın kaliteli ürünleri ve yöntemleri tercih etmesi.
  • Firmanın sürdürülebilir çalışmalar yapması.
  • Firmanın bu konuda tecrübeli olması.,
  • Hizmetinin bulunup bulunmaması ve servis hizmeti var ise bu noktada kaliteli ve kapsamlı hizmet verilip verilmediği.
  • Çalışmalara yenilikçi bakış açısı sunabilmesi ve özelleştirme yapabilmesi.
  • Depo raf sistemi şirketlerinin profesyonel hizmet sunması.

 

Depo Sistemleri Firmaları Proje Yönetim Hizmeti Verir Mi? 

Depo raf firmalarının proje hizmetleri sunması mümkündür. Depo sistem firmaları gerekli durumlarda proje yönetim hizmeti de vermektedir. Ürüne ve aynı zamanda alana uygun olarak depo sistemlerinin üretilebilmesi için proje hizmetleri noktasında şirketler tarafından destekler sunulur. 

Proje yönetim hizmetlerinden faydalanmak isteyen müşteriler, doğrudan depo sistemleri şirketleriyle iletişime geçtikleri takdirde proje yönetimini de üstlenmelerini talep edebilirler. Bu durum şirketin kapasitesine ve sunduğu hizmet kataloğuna da bağlıdır.

Depo Sistemleri Firmaları Danışmanlık Hizmeti Verir Mi? 

Otomatik raf sistemi danışmanlık hizmeti de verebilir. Sistemlerin nasıl olması gerektiği, sistemlerin nasıl kullanılması gerektiği gibi noktalarda birçok depo sistemleri şirketleri tarafından hizmet verilmektedir. İşletmeler kendi ihtiyaçlarını belirleme dedikleri noktalarda depo sistemleri firmalarından hizmet alabilir. 

Bu hizmet kapsamında hangi alan için ve hangi ürün için robotik proje daha uygun olup olmadığına karar verilmesi de yer alır. Depo raf sistemi şirketleri tarafından önerilecek olan her bir yöntem çözüm için geliştirilir. Bu çözüm önerileri aynı zamanda hizmetin özelleştirilmesini de sağlar.

PROJELERİMİZLE İLGİLİ İHTİYAÇLARINIZ İÇİN